• Pazar
24.Eylül.2018 Pazartesi
25.Eylül.2018 Salı
Başkan Yavaş’tan kadınlara karanfilli kutlama

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, beldede faaliyet gösteren iş yeri, eğitim kurumu ve kurslarda daha yaşanabilir bir dünya için hayata değer katan kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

İlk olarak Umurbey’de hizmet veren bir fabrikayı ziyaret eden Başkan Yavaş, buradaki işçi kadınlara tek tek karanfil dağıtarak kadınlar gününü kutladı.

Başkan Yavaş’ın bir sonraki durağı Umurbey Ortaokulu oldu. Okul bünyesinde eğitim veren kadın öğretmenlere karanfil dağıtan Başkan Yavaş, bu anlamlı günleri dolayısıyla kendilerini tebrik etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Yavaş’ın son durağı Umurbey Belediyesi Ebu Eyyüb El Ensari Bilgi evi oldu. Burada çeşitli alanlarda el becerilerini geliştiren kadınlara karanfil hediye eden Başkan Yavaş, kadınlar gününü kutladı.