• Cuma
26.Mayıs.2017 Cuma
27.Mayıs.2017 Cumartesi
28.Mayıs.2017 Pazar
UMURBEY BELEDİYESİ OLARAK YEŞİLLİKLER DİYARI TÜRKİYE’NİN MEYVE DEPOSU UMURBEY BELDEMİZİ 2-5 OCAK 2015 TARİHİNDE İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞEN ÇANAKKALE FESHANE GÜNLERİNDE EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK
UMURBEY BELEDİYESİ OLARAK YEŞİLLİKLER DİYARI TÜRKİYE’NİN MEYVE DEPOSU UMURBEY BELDEMİZİ 2-5 OCAK 2015 TARİHİNDE İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞEN  ÇANAKKALE FESHANE GÜNLERİNDE EN İYİ ŞEKİLDE  TANITTIK

Umurbey Belediyesi olarak İstanbul Feshane’de 2-5 Ocak 2015 tarihleri arasında  Çanakkale tanıtım günlerinde, yöresel kostümlerle,  meyveleriyle,  al urbasıyla,  Umurbey Beldemizi en iyi şekilde temsil ettik.

Umurbey Beldesi tanıtım stantı, Çanakkalemiz’in meşhur peynir helvası,  hediyelik eşya stantı, yöresel stantımız ve meyve satış stantı olmak üzere beş ayrı satantta tanıtım yaptık.

Umurbey’li bayanlarımızın yaptıkları şeftali kurabilerimizle misafirlerimize ikramda bulunduk.

Beldemizde bir  adet şeftalimizin bir kg.  Ağırlığında olabildiğini, yaptığımız şeftali görseliyle tanıttık.

Yöresel stantımızda bayanlarımzın yaptıkları gözlemeleri ikram ettik.

Çanakkale tanıtım günlerinde Umurbey Beldemizin stantlarımıza yoğun ilgi gösteren  hemşehrilerimize, İstanbullulara ve bu etkinlikte emeği geçen herkese  teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Umurbey Belediye Başkanı Sami YAVAŞ