• Çarşamba
25.Ağustos.2017 Cuma
weather-icon Çarşamba
KADINLARIMIZ BAŞ TACIMIZ - 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Umurbey Belediye BaşkanıMIZ Sami Yavaş, beldede çalışan kadınları tek tek ziyaret ederek çiçek dağıttı.
Umurbey Beldesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çalışarak geçiren kadınlar, Belediye BaşkanıMIZ Sami Yavaş’ın jestiyle karşılaştı. Başkanımız, çeşitli işyerlerinde çalışan kadınları, iş başında ziyaret edip çiçek vererek kadınlar gününü kutladı. Başkan Yavaş, "Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlığını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Toplumların teminatı olan, yaşamın her alanında başarıyla yer almış Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi. Başkanımız Sami Yavaş’ın jestiyle karşılaşan kadınlar ise memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.