• Salı
Kangırlı'lı Kadınlardan Umurbey Belediyesi Bilgi Evine Ziyaret
Kangırlı

Kangırlı'lı Kadınlardan Umurbey Belediyesi Bilgi Evine Ziyaret

Umurbey Belediyesi Ebu Eyyüb El Ensari Bilgi evinin bir hafta önce Kangırlı Köyü kurs merkezine yaptığı ziyaret sonrası Kangırlı'lı kadınlar iadeyi ziyarette bulunarak bilgi evini ziyaret etti.Tüm kursiyerlerin katıldığıı ziyarete Başkanımız Sami Yavaş'ta ev sahipliği yaparak kursiyerler ile sohbet etti.Başkanımız Sami Yavaş konuşmalarında "yakın köylerimiz ile sürekli diyalog halinde bulunmak,kadınlarımızın da bu tür görüşmelerde fikir alış verişinde bulunması çok güzel bir şey. Umarım bu tür ziyaretler diğer köylerimiz arasında da gelişir.Kursiyer kadınlarımızın el emeği nakış ve el sanatları eserlerini her yıl heyecanla takip ediyoruz.Çok güzel işler başarıyorlar.İnşallah herkese örnek olurlar"dedi.