• Perşembe
28.Temmuz.2017 Cuma
29.Temmuz.2017 Cumartesi
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ HEP BİRLİKTE KUTLADIK

75.Yıl Belediye Sosyal Tesislerinde Umurbey İlkokul ve Umurbey Ortaokul’u öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı törene Başkanımız Sami bey eşi Aynur hanım ile katıldı.Protokol ve velilerinde törene ilgisi oldukça yoğundu.Törende öğrencilerle beraber öğretmenlerinde şarkılarla ve şiirlerle eşlik etmesi güzel sahnelere sebep oldu.

Oldukça dolu geçen programın sonunda bütün öğretmenlerimizin Öğretmen marşını söylemesinin ardından Belediye Başkanımızın hediye takdimiyle son buldu. Belediye başkanımız öğretmenlerimize hediyelerini verirken yaptığı konuşmada  “Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk , Umurbey’imizin geleceğini yetiştiren öğretmenlerimiz ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum”dedi.