• Pazartesi
21.Şubat.2018 Çarşamba
weather-icon Çarşamba
PERİ MASALI FİLMİ İLE UMURBEY SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI
Peri Masalı filmi ile başlangıcını yaptığımız Umurbey Sinema Günleri belediyemiz tarafından halkımıza tamamen ücretsiz yapılan bir etkinliktir. İlk gösterimimize daha önce Araf,Cennet,Bana Bir Soygun Yaz gibi yapıtlara imza atan Peri masalının da yönetmeni olan Biray Dalkıran ve sinema alanında bir çok araştırması bulunan,sinema hakkında çeşitli yerlerde köşe yazıları yazan Sinema ve Halkla ilişkiler uzmanı kendiside çanakkaleli olan Nizam Eren'de katıldılar.

Umurbey 75.yıl Belediye sosyal tesislerinde gerçekleşen gösterim saat 19:00 da başladı.Gösterim öncesi Biray Dalkıran ve Nizam Eren konuşmalarda bulundu.Biray Dalkıran yaptığı konuşmada 'öncelikle Çanakkalede olmaktan çok mutluyum.Böyle bir projede ilk film olarak benim filmimi seçmeniz beni ayrıca onurlandırdı.Film oldukça duygusal hepinize iyi seyirler dilerim.Teşekkürler' dedi. Belediye başkanımız Sami Yavaş'ın hediye takdiminden sonra gösterime geçildi.Filme yaklaşık 400 kişi katılmış olup ,Umurbey halkının yanı sıra Çanakkaledende katılım oldukça fazlaydı.Sinema günleri belirli aralıklarla yapılacak olup resmi sitemizden ve facebook(umurbeybelediyesi) sayfamızdan takip edebilirsiniz.