• Perşembe
26.Mayıs.2017 Cuma
27.Mayıs.2017 Cumartesi
UMURBEY BELEDİYESİ GÜREŞ SPOR KULÜBÜ 2016 SEZONUNU AÇTI

Umurbey Belediyesi Güreş Kulübü 2016 güreş sezonunu açtı. Açılışa Umurbey Belediye Başkanımız Sami YAVAŞ,Umurbey Güreş Ağası Cengizhan ÖRS,kulüp antrenörleri Cem ÖZDEN , Hasan ZEYBEK ve kulüp güreşçileri katıldı.Güreşçilere kulüp eşofmanları dağıtıldı.Yeni sezon ile ilgili konuşan Kulüp antrenörümüz Cem Özden “ 2016 sezonunu açtık.Pazar günleri hariç tüm hafta antrenman yaparak çalışıyoruz. 4-5 Martta Çanakkale’de yapılacak olan Genç erkekler bölge şampiyonasına takım olarak katılacağız ve bunun için çok sıkı çalışıyoruz”dedi. Başkanımız Sami Yavaş ise tüm güreşçilerle yakından ilgilenerek yeni sezonda başarılar diledi.Başkanımız Sami YAVAŞ açılış sonunda tüm kulüple beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.