• Pazar
25.Şubat.2019 Pazartesi
26.Şubat.2019 Salı
Umurbey’de Alexandra Stan coşkusu

27. Geleneksel Umurbey Şeftali Festivalinin ikinci gününde sahne alan dünyaca Rumen şarkıcı Alexandra Stan izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Umurbey Belediyesinin 17-18 Ağustos tarihlerinde bu yıl 27’ncisini düzenlediği Geleneksel Şeftali Festivali, Alexandra Stan konserinin ardından sona erdi.

DJ Fatih Yıldırım’ın sonrasında sahne alan Rumen yıldız birbirinden hareketli şarkılarıyla festival alanındaki coşkuyu doruğa ulaştırırken, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda Alexandra Stan ve ekibine çiçek ile Truva Atı heykeli hediye eden Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, festivale gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Umurbey’in tanıtımını tüm platformlarda yapmayı sürdüreceklerini dile getiren Başkan Yavaş, “Çanakkale’nin parlayan yıldızı Umurbeyimiz, Türkiye’nin marka beldesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizler bu konuda elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Harika bir festivali daha geride bırakıyoruz. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve katılımlarınız dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. 28. Şeftali Festivalinde görüşmek üzere” diye konuştu.